Hogyan tudnám letenni az alkoholt?
Figyelt kérdés
Napi kb. egy,másfél litert bort iszok meg, munka után, illetve szabadnapomon. Nem leszek részeg, de rájöttem hogy ez már nem normális dolog. Saját akaratból le lehet tenni (még nem próbáltam), vagy kérjek segítséget? Bár egyelőre úgy érzem, ha elhatározom, menni fog.2012. márc. 27. 18:34
1/4 anonim válasza:
Ez is tünet, hogy az hiszed, uralod a helyzete., Inkább menj el a 12 lépéses programba. Talán a környezetednek már okoz ez problémát, ha te magad nem is észlelsz gondot.
2/4 anonim válasza:
Erős akarattal le lehet tenni, de ha borzasztó elvonási tüneteid vannak, orvosi segítséget kell kérned. Jártam hasonló cipőben, sajnos gyógyszer is kell. Van házilagos megoldás is, minimum 3 nap, sokk függ attól, mióta csinálod és hány éves vagy.
3/4 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok, nő, és kb fél éve megy ez sajnos...
2012. márc. 27. 18:45
4/4 anonim válasza:
Napi másfél liter bor még közel sem az a mennyiség, amit ne lehetne akaraterővel elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!