Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hízáshoz tömegnövelő? Jó...

Hízáshoz tömegnövelő? Jó ötlet vagy felejtős?

Figyelt kérdés
181 centihez vagyok 75 kg, és hízni szeretnék mert elég vékony vagyok így. arra lennék kíváncsi milyen ötletnek tartanátok azt ha elkezdenék szedni valamilyen tömegnövelőt gyúrás nélkül? így fel lehet szedni plusz kilókat? vagy ha kiadós étkezésekkel nem megy az anyagcserém miatt ezzel sem fog? tehát ismétlem, nem testépíteni szeretnék csak magamra szedni néhány kilót hogy valamivel nagyobb darab legyek. ehez milyen ötlet valamilyen tömegnövelő használata?
2009. jún. 14. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor felejtős, gyúrás nélkül a tömegnövelő nemsokat használ, ne tömd feleslegesen a szervezeted mindenféle vackokkal.
2009. jún. 14. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben
2009. jún. 14. 22:25
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ötlet . Ha nem edzel mellé , akkor meg fogsz tőle hízni . De arra figyelj , hogy magas szénhidráttartalma legyen . De azért ne vegyél túl nagy kiszerelést , mert nem fog sokáig tartani amíg meghízol . Ja és azért arra figyelj oda , hogy ne hízz el nagyon ! Szerintem nem rossz ötlet .
2009. jún. 24. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!