Mit csináljak, hogy ne legyek éhes?
Nem fogyózni akarok vagy ilyenek, de állandóan éhes vagyok és félek, hogy meghízom, szeretném tartani a súlyomat (avagy ismétlem, nem akarok fogyni) de mostanában sokat eszek.. (nem vagyok terhes se mielőtt bárki ezt állítaná -.-)
És a beszólásokat, hogy 'egyél' meg ilyenek kérlek mellőzzétek..
15/L
Az előttem lévők nagyjából összefoglalták, ezek a trükkök tényleg beválnak :)
Én például képes vagyok hétvégenként akár 12 órákat is aludni, úgyhogy mikor felkelek már majdnem dél van, tehát a reggeli alapból kimarad. Tudom hogy fontos meg blablabla, de amúgy se szoktam soha reggelizni, egyszerűen képtelen vaygok ébredés után enni. Szóval nálam ez is szokott segíteni. Meg tényleg ne feküdj le teli hassal, mert egyrészt nem alszod ki magad, másrészt lefekvés előtt 3 órával már egyáltalán ne egyél, ekkor a legrosszabb. És vacsira is csak valami könnyű kaját.
És csak akkor és azt egyél, amit kívánsz! Ha össze-vissza eszel, mert még mindig kívánod azt a valamit, de helyette mást eszel, nem vezet jóra! ;) ezek az én tippjeim. Hajrá :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!