Szerintetek ez milyen allergia lehet?
Figyelt kérdés
a fogkrémektől, listerintől, mebucaintól sőt már a rágótól is azt vettem észre, hogy válik le a nyálkahártya belül a számban. és a torkomban is hat vmit mert olyan érzésem van mintha megfulladnék tehát tuti h lentebb is megmarja torkom, készülök orvoshoz amugy csak kivivok valaki tapasztalt-e már hasonlókat!2012. márc. 25. 22:41
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne természetes, gyógynövény alapú fogkrémet kipróbálni.El kell olvasni a fogkrémeken az apró betűket, tele vannak méreganyagokkal, meg az élelmiszerekben is rengeteg az adalék, amibőlvalamelyikre allergiás lehetsz
2/3 A kérdező kommentje:
hát azt megtettem egy anyagot találtam ami mindenben benne van az a szorbitol, de jóötlet a gyógynövényes fogkrém köszi
2012. márc. 28. 19:24
3/3 anonim válasza:
Én ezt a fogkrémet javasolnám: Forever Bright Toothgel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!