Milyen egy hormonvizsgálat? Mennyibe kerül? Mit csinálnak az illetővel?
Vérvétellel történik, elküldenek a vérszívókhoz, és ott kb. 5 kémcsőnyi vért vesznek. Általában 1-2 hét alatt megvannak az eredmények. Elég sokszor kell vizeletminta is. És ha az orvosod rendeli el, akkor bármelyik kórházban, sztk-ban leveszik, és akkor természetesen ingyenes.
Magánkórházban olyan 25-30000 Ft körül mozog.
én első
azért jó lenne tudni milyen hormonról van szó, mert pl. egy agyalapi hormon kivizsgálás több nap és sok vizsgálat (hiszen folyamatosan kell mérni a változást) és nem 30.000 hanem inkább 300.000 Ft.
én 08.45
igen ezért tart az agyalapi mirigy hormonjainak kivizsgálása elég hosszú ideig. Hiszen nem csak a közvetlen termelést kell vizsgálni, hanem az összefüggéseket (az általa indikált egyéb hormontermeléseket). Nekem csináltak, 1 hétig feküdtem korházban, napi 4 lapor, CT, MR, terheléses próbák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!