Mit jelent az, ha valakinek eros a csontozata?
Figyelt kérdés
Mikor csontkovacsnal voltam azt mondta, hogy nekem aztan eros csontozatom van. Hogy kell ez erteni?2012. márc. 21. 11:16
1/3 anonim válasza:
Vastagabbak nagyobb tömegűek a csontjaid mint egy ugyanolyan testalkatú személynek.
2/3 anonim válasza:
Főleg nőknél "látványos", mert nagyobb a tömegük, gyerekkorban nagyobbak a társaiknál (korához képest nagyobb ruha, cipő kell nekik). Ha meg peches, akkor akármilyen sovány vagy karcsú, sosem lesz nőies kecses alakja, ha meg pici felesleg van rajta, akkor olyan az alkata mint egy testőrnek. De ez függ attól is hogy mennyire erősebb a csontozata.
3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! hat , erdekes en ezek kozul egyiket sem tapasztalom magamon, de lehet hogy en egy kulonleges eset vagyok:)
2012. márc. 21. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!