Bal lábamon hátul egy kb.:tojásnyi terület kissé melegebb, és furcsa érzete van.
Nem fáj,inkább olyan mintha a görcs akarná összehúzni.Elég eres/visszeres ott.Mi lehet ez?Megerőltetés?Ugye nem trombózis?
Menjek ügyeletre?Még kicsi a babám szopik..SegítseteK!
2009. jún. 13. 07:43
1/9 anonim válasza:
Elmehetnél orvoshoz, ő tudja is majd, hogy mi az, mielőtt elhiszel egy itt feladott eszelős választ. Tisztelet a kivételnek!
2009. jún. 13. 08:12
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg egy ilyen kitágult ér begyulladt. Ez még nem trombózis, de könnyen az lehet belőle, menj orvoshoz - szerintem hétfőig várhatsz vele, de ha rosszabbodik, azonnal!
2009. jún. 13. 08:16
3/9 anonim válasza:
Még mindig én: nem vagyok eszelős, orvos vagyok (mondjuk így látatlanba nehezebb megmondani, h mi a baj)
2009. jún. 13. 08:17
4/9 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy nem dagat a lábam,nem is piros,ha ülök nem is érzem szinte inkább ha megyek:(
már kb.:1,5 hete kezdödött akkor éjjel,összekapta a görcs azóta ilyen furcsa:((
2009. jún. 13. 08:45
5/9 anonim válasza:
Első vagyok
2-3. válaszoló!
Azért írtam oda a válaszomba a "Tisztelet a kivételnek!" sort, mert vannak olyan emberek is itt, akik értenek is hozzá, és nem csak valami marhaságot írnak!
2009. jún. 13. 09:56
6/9 anonim válasza:
szia! szerintem siess dokihoz, mert én úgy jártam, hogy görcsölt lábam, nem tudtam ráálni, elkdülted sűrgősségire ott belgyógyász nézte meg az küldött rögtön am ásik kórházba rendes sűrgősségire, hogy mélyvénás trombózisom van. ott votlam kb 4 órán keresztül mire kdierült, hogy csak megerőltettem, de a te tüneteid ijesztően azok. érdemes megnézni, hogy bevan-e dagadva, nekem azt cisnláták, hogy mindkét lábamat három helyen bejeleölték és megnézték centivel a szélességét. ha ott sok eltérés van az baj.. meg hogy melegebb az is egy tünete. amíg trombózis gyanús voltam nem engedtek felálni, tolószékkel vittek stb. szerintem ne röstelj elmenni minnél hamarabb, és ne várj hétfőig, mert ha rögképződik akkor könnyen kaphatsz embóliát... nem akarlak ijeszteegtni, de akkor is jobb félni, mint megijedni... szerintem ne tétovázz!!
2009. jún. 13. 12:28
7/9 A kérdező kommentje:
bementem dokihoz..megmérte letapizta,de mivel se nem dagadt semmi elváltozást nem talált azt mondta szerinte megerőltetés,vagy a balesetem miatt lehet,igaz az már szept.ben volt, de nem engedtem műteni.
2009. jún. 13. 19:01
8/9 anonim válasza:
baleset??? arról nem tudtunk.... hát örülök, hogy nem az szorítottam ám! :) előző vagyok. az ijesztegetős... :)
2009. jún. 13. 20:36
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Még szeptemberben leestem a csúszós lépcsön, és szétszakadtak a bokán illetve a lábszárt tartó izmok.Müteni kellett volna de mivel szoptattam elmaradt:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!