Elkeserítően túlzott izzadás. Mit tehetek még?
16éves vagyok,és elég régóta gyötör a túlzott izzadás..
Nemrég voltam bőrgyógyásznál,felesleges volt az egész,csak gyógyszertári készítményt ajánlott,annak ellenére hogy közöltem vele hogy nem használt csak egy hétig (antisudorica)Nagyon el vagyok már keseredve,hiszen itt a nyár.Így is alig van olyan ruha amit kedvem szerint megvehetek..(fehér,fekete :S)
Az orvos szerint hormonális lehet.Bár itthon ritkán izzadok meg..viszont amint kilépek a házból és buszra szállok kiver a víz..a suliról már ne is beszéljünk..Szörnyű :( Tudnátok valamit ajánlani még,amire érdemes nagyobb összeget is áldozni? (botox kizárva)köszi előre is :)
Sajnos fogalmuk sincs az orvosoknak erröl azt mondják hormon?? inkább nem is mondok semmit.. betegségnek mondják ,pedig nem az !! ez egy állapot!! ide leirom röviden :most figyeljetek jól mert leirom ennek az izzadásnak a biologiai szerepét ami már ősidök óta megvan az emberben - a koros izzadásnak semmi köze a méregtelenitéshez , -erre van a máj-vese szépen elvégzik a dolgukat + akkor mégis mitől is van ?? az sem tünik fel hogy az ember otthon NEM -VAGY ALIG IZZAD MEG ?? -DE AKÁR -10 FOKBAN KÉPES 3PULOVERT IS ÁTIZZADNI ??? ez azért van mert az otthonban biztonságban érzitek magatokat és nincs menekülési kényszeretek még a tudat alattiban sem !! ( KIVÉTELEK AZÉRT VANNAK PL VENDÉGEKET VÁRSZ . . . )mert az ilyen izzadás VESZÉLYT FÉLELEMET JELENT ÉS EZ ANNYIT JELENT HOGY AZ AGYUNK IRÁNYIT MINDENT -NEM ÉRZEM JÓL MAGAM -NEM AKAROK ITT LENNI /EZ A MENEKÜLÉSI KONFLIKTUS / -MI LESZ HA. . . /. EZ A MEGFELELÉSI KÉNYSZER. + A MEGSZÉGYENÜLÉSTŐL VALÓ FÉLELEM !!!/. EZEKET A DOLGOKAT SOK SZÁZ GONDOLAT KÖZÜL KIEMELNÉM MERT EZEK A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULOK. .
AZ IZZADÁST EGY KONFLIKTUS HELYZET INDITJA EL -EZ LEHETT BÁRMI AMIT UGY ÉLTEK MEG -BALESET -KÖZELI ROKON -BARÁT ELVESZTÉSE -SZERELMI BÁNAT -SZÜLÉS , ERÖSZAK KÜLÖNBÖZŐ FORMÁI -DE A LEGTÖBEN MÁR GYEREKKORBAN VAGY AKÁR MAGZATI KORBAN ÁTÉLTÉK -ÉS INNEN ERED AZ HOGY 3 ÉVESSEN A GYEREK KEZE -LÁBA IZZAD
ERRE ITT EGY NAGYON JÓ PÉLDA ( A KÉZ ÉS LÁB IZZADÁS LEGTÖBB ESETBEN VALOS FÉLELMI KONFLIKTUS INDITJA BE -HA HONALJ IS BEKAPCSOLODIK AKKOR MÁR A MEGFELELÉSI KÉNYSZER IS MEGTALÁLHATÓ -AZ EGÉSZ TETEN LÉVŐ IZZADÁSNÁL TÖBB KONFLIKTUS IS MEGTALÁLHATÓ !! EZT 500EMBER TÖRTÉNETÉBŐL SZÜRTEM LE . . . . . + SAJÁT TAPASZTALATAIM ALAPJÁN !!
és hiába a botox is ha a szorongás nagy kidobtál 90-150 EZER FORINTOT !!/max2-6 jonapig használ tapasztalataim szerint addig sem !!/ mert még az sem tudja megállitani ezt a védekező rendszert..+idegvágos mütét az egyedüli amivel az adott részen meggátolják az izzadást -de a elékhatása akár egésztestes izzadás !!!logó szemhély ...stb
azt még elmondom nagyon szépen lehett kezelni élhető szintre hozni az izzadást -de nem 1-2 honap alatt a nagyon szorongos ember belülröl kell hogy lazuljon -de közben tünetmentessé is kell tenni csak igy lehett igazi eredményt elérni!akit érdekel az emilcimemen elér bármilyen izzadást élhetö szintre lehett hozni még olyat is ami VILÁGVISZONYLATBAN GYÓGYITHATATLANNAK ÁLLITANAK A MAI NAPIG !!!
az AntiSudoricát naponta alkalmaztam a leírás szerint,ám egy hét elteltével újra megjelentek a foltok :/
Viszont akárhányszor megveszem (mert elfogy) akkor használ ismét egy hétig.. nem igazán értem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!