Lázas vagyok és nagyon fázom mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
ma lettem lázas holnap megyek dokihoz.Vettem be láz csillapítót de még így is megfagyok.A hőmérő most csak 37 fokot mutat de roszabbul vagyok mint délután mikor 38.5 fokos lázam volt.Már két paplan van rajtam szarrá fagyok.Anyu meg pont ma éjszakás és egyedül vagyok.2012. márc. 19. 21:05
11/14 A kérdező kommentje:
38.6 na mostmár vehetek?
2012. márc. 19. 22:07
13/14 anonim válasza:
Nos, biztos, hogy már nem aktuális, de azért elmondom. Végy be lázcsillapítót és takarózz be jól, hogy izzadj. Aztán, ha kb. már folyik rólad a víz, vegyél egy fürdőt, a mosdás végén mikor még bent vagy a zuhanyzó van, kicsit hidegebb vízzel öblítsd le a testedet. Nekem ez vált be.
14/14 anonim válasza:
Vegyél hűtőfürdőt. Utána szedjél be patikákban kapható lázcsillapítót. Pihenj sokat, és citromos mézes vag fekete teát igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!