Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csernobil miért nem lakható a...

Csernobil miért nem lakható a katasztrófa óta, ha japánra 2 atomot is ledobtak és ott "vígan" élnek máig a japók rájuk nem hat a sugárzás? Ezt nem értem vki magyarázza el nekem!

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 19:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodj: Csernobil még ma is lakott.

Megközelítőleg 2 ezer lakosa van. Saját szememmel tapasztalhattam, hogy viszonylag egy pezsgő kisváros.

2012. ápr. 19. 11:36
 12/20 anonim válasza:
26%
Ja tele van állatokkal :D
2012. ápr. 19. 16:08
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Haha. Minden bizonnyal az állatok miatt vannak ott atm automaták, élelmiszerüzletek, kajáldák, meg 3G-s mobilhálózat lefedettség ;)
2012. ápr. 20. 09:35
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Tessék, érdekesség:

[link]

2012. ápr. 25. 22:50
 15/20 anonim válasza:
100%

En ugytudom hogy Csernobilban a radioaktiv anyag meg mindig szivarog kis mertekben, es mostanaban akatjak megcsinaltatni, de erre ongyilkosokat meg keresni kell.:D

Lehet hogy levagyok maradva, en igy tudom. Ami Japant illeti..az mar regi sztori, meg ott nem is volt akkora sugarzas mint Csernobilban, meg nem is vitte el a szel mas teruletre annyira.

A Csernobili sugarzast meg az USA-ba is mertek anno, de az se volt veszes,kulonben most M.O.-on mindenkinek 'harom feje' lenne.

2012. nov. 11. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Már vagy 1 éve készül az új szarkofág az erőmű köré. Nem kellenek hozzá öngyilkosjelölt-munkások. Friss, két hetes képek:

[link]

[link]

[link]

Tavaly májusban még csak az egyik daru volt félig összeszerelve, ezeknek a vasszerkezetnek még nyomát sem láthattam akkor :)

2012. nov. 12. 16:54
 17/20 anonim válasza:
34%
Nemtudom,te megszamoltd,hogy ketezren vannak?mert a wikipedia 500 at ir...
2013. szept. 1. 00:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Idegenvezetőnk mondta.

Nyilván hazudott, ha a wikipedia mást ír.

2013. szept. 1. 20:14
 19/20 EagleHUN ***** válasza:
2016. nov. 15. 19:31
 20/20 EagleHUN ***** válasza:

A japánra dobott uránium bomba magja 6.2kg és plutónium bomba magja is kb ekkora volt!

[link]

[link]

Csernobilban 50 tonna üzemanyag kazetta és még annyi a besugárzás hatásától már sugárzóvá vált szabályozóanyag (grafit) és egyebek repültek szanaszét!

ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL nagyob bmennyiségű radioaktív anyagról beszélünk Cserno-nál.

Naná hogy Hiro meg Naga már lakható. Csak az néhány kg szóródott szét és még így is van hatása!

Bedózerolták a felszínt a romokkal együtt, így el is temették a kisebb darabkákat.

Aztán ment az újjáépítés.

2016. nov. 15. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!