Csernobil miért nem lakható a katasztrófa óta, ha japánra 2 atomot is ledobtak és ott "vígan" élnek máig a japók rájuk nem hat a sugárzás? Ezt nem értem vki magyarázza el nekem!
Kapaszkodj: Csernobil még ma is lakott.
Megközelítőleg 2 ezer lakosa van. Saját szememmel tapasztalhattam, hogy viszonylag egy pezsgő kisváros.
En ugytudom hogy Csernobilban a radioaktiv anyag meg mindig szivarog kis mertekben, es mostanaban akatjak megcsinaltatni, de erre ongyilkosokat meg keresni kell.:D
Lehet hogy levagyok maradva, en igy tudom. Ami Japant illeti..az mar regi sztori, meg ott nem is volt akkora sugarzas mint Csernobilban, meg nem is vitte el a szel mas teruletre annyira.
A Csernobili sugarzast meg az USA-ba is mertek anno, de az se volt veszes,kulonben most M.O.-on mindenkinek 'harom feje' lenne.
Idegenvezetőnk mondta.
Nyilván hazudott, ha a wikipedia mást ír.
A japánra dobott uránium bomba magja 6.2kg és plutónium bomba magja is kb ekkora volt!
Csernobilban 50 tonna üzemanyag kazetta és még annyi a besugárzás hatásától már sugárzóvá vált szabályozóanyag (grafit) és egyebek repültek szanaszét!
ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL nagyob bmennyiségű radioaktív anyagról beszélünk Cserno-nál.
Naná hogy Hiro meg Naga már lakható. Csak az néhány kg szóródott szét és még így is van hatása!
Bedózerolták a felszínt a romokkal együtt, így el is temették a kisebb darabkákat.
Aztán ment az újjáépítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!