Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megütöttem a fejem, nagyon...

Megütöttem a fejem, nagyon fáj! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rám döntöttek véletlenül egy fém rudat még tegnapelőtt, amely nagyon megütötte a fejem, közvetlenül a bal halántékom felett, és nagyon fáj, még akkor is amikor pl. rágok, hozzá sem merek érni, olyan érzékeny! Nem voltam orvosnál, de aki megnézte nem lát rajta véraláfutást vagy hasonlót. Menjek orvoshoz? Röntgenre érdemes? Az kimutatja azt is, ha belül keletkezett vmi, pl. vérömleny, vagy hasonló!? Ilyenkor koponya CT javasolt inkább, vagy szerintetek annyira nem lehet komoly? Már egyre jobban idegesít, mivel nem múlik a fájdalom azon a ponton.

2012. márc. 19. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
A zúzódás nagyon tud fájni. Ha nincs hányingered, és nem szédülsz, elég, ha csak jegeled.
2012. márc. 19. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvos azonnal! Jobb ha tudod, hogy most éppen az életeddel játszol.
2012. márc. 19. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam röntgenen, de azon nem látnak komolyabban semmit, csak duzzadás van rajta, jegelni kell, meg fájdalomcsillapítót szedni. Szerintetek nem lehet komolyabb? Eléggé aggódom!
2012. márc. 20. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!