Köldökpiercing. Meg fog gyógyulni?
Figyelt kérdés
Szervusztok, a problémám az, hogy 5 hónapja csináltattam köldökpiercinget és sajnos még mindig nem gyógyult meg. Próbáltam kezelni alkohollal, betadinnal, tengeri sóval de még mindig nem tökéletes. Van amikor már egészen szép, de megint begennyesedik vagy kiszárad. (Azért bevallom nem minden nap van időm fertőtleníteni :S ) Ha valakinek van tapasztalata, érdekelne. Ja és nem hiszem, h fémallergia lenne, nem olyanok a jelek és fülbevalóm is van. Köszönöm2012. márc. 17. 09:17
1/4 anonim válasza:
tetran kenőcs, aloe vera ne napoztasd, kamilla tea, ne feküdj hason
Piercinges vagyok
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom próbálni ezt is. Arra lennék kíváncsi hogy ez mással is előfordult? Elhúzódhat ennyire a gyógyulás?
2012. márc. 18. 13:26
3/4 anonim válasza:
Igen elhúzódhat:) Tudod minyájunk bőre másképp viseli ezt, van egy kismama ismerősöm neki 1 évig nem gyógyult be !!
4/4 anonim válasza:
Hízáskor meg babaváráskor tágul a köldök körül a bőr és gondot okozhat.
Meg piercingese válogatja mivel és hogy csinálja, szerintem egyenes tűvel nem szabad, ívelttel kellene. A barátnőmét az egyenes vonalú helyre alig lehetett betuszkolni, amikor cserélte.
A fémallergia aranyra ezüstre kizárt, de bármi másban lehet olyan összetevő, ami kiváltja - a rendszeres krémezés használhat, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!