Fájnak a füleim, a fejem és ég a szemem. Mitől?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 14:23
2/3 anonim válasza:
Én arcüreg gyulladásra tippelnék.
De akár huzat vagy napszúrás is okozhatja.
3/3 anonim válasza:
Ha a fej fáj, az oka a máj. Ilyen rigmusokat tanít a természetgyógyász nekem, könnyű megtanulni. Ez a fejfájás - májgyógyatás nekem nagyon jól bejön mindig. Májgyógyító teákat iszom, ha fáj a fejem. Olyankor a szemem is szokott fájni, különösen a fényt nem bírom. Nem tudom, hogy nálad is erről van-e szó, megér egy próbát. A herbáriában adnak megfelelő teát, ha megmondod, hogy mire kell. (Körömvirág, fekete áfonya levél, fekete ribizke levél, máriatövismag,májfű)Az áfonya és a ribizli levélből csak mokkáskanálnyit, mert leviszi a vércukrot, és csak nézel, hogy milyen gyenge vagy) Szemvidítófű is jó. Addig is mig ez összejön, a vizes borogatás sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!