Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szüntessem meg?

Hogyan szüntessem meg?

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja gennyes váladék folyik a fülemből (középfűlgyulladás) el is mentünk dokihoz, de egyszer csak már nem mentem vissza. Most elég nagy gáz lenne visszamenni meg félek is kicsit. Mostanság eléggé rákezdett és ilyen véres jellegű. Hogyan állíthatnám ezt el?

2012. márc. 14. 20:17
 1/8 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezed??? Azonnal orvoshoz!!! Még rámegy a hallásod! Egyáltalán nem "gáz" visszamenni és persze,hogy félsz de jobb túlesni rajta hidd el segítenek.
2012. márc. 15. 21:09
 2/8 A kérdező kommentje:

ja, csak mégis mit mondok, miért nem mentem vissza?

És amúgy, ez nem fog mágától elmúlni?

2012. márc. 18. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
*magától
2012. márc. 18. 11:22
 4/8 anonim válasza:

Tudom hogy félsz de tényleg nem éri meg ezzel játszani,szerintem nem kell semmit mondani miért nem mentél vissza egyszerűen most ott leszel mert szükséged van a gyógyulásra(ha már mindenképpen akarsz valamit mondani akkor én azt mondanám a helyedben hogy azért nem mentem mert már jobb lett egy picit de hirtelen rosszabbra fordult) vagy az igazat is mondhatod,hogy mert már régóta jársz és nincs javulás ill.félsz is.

Gyógyulást.

2012. márc. 19. 07:07
 5/8 A kérdező kommentje:
:O Valószínű vissza fok menni mert ma iszonyú erősen elkezdett folyni belőle a vér :( nagyon félek. amikor voltam ott akkor ez nagyon nagyon fájt. :'(
2012. márc. 19. 13:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg félek h egyből beküldenek a kórházba.
2012. márc. 19. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Na mi történt a végén?

Jobbulást!

2012. ápr. 5. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mentünk vissza, de elmúlt. Az nap vérzett, másnap már csak egy nagyon kicsit és elmúlt. most már semmi baja nincs a fülemnek :D elkezdtem használni valamilyen gyógynövényből készült cseppet, lehet h az miatt múlt el :D
2012. ápr. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!