Hasi UH előtt lehet kávét inni?
Azt tudom, hogy éhgyomorra kell mennem. Sajnos én reggel kávéval tudok felébredni csak, vagyis megszoktam.:)Szeretem az ízét reggel.
Ha valaki tapasztalt valami hasonlót, s tud tanácsot adni, megköszönném.
Epekő gyanúval küldenek.
A másik: a vízivás. Van, ahol azt olvastam, hogy csak keveset szabad, van aki azt írja, hogy min. fél litert, mert teli húgyhólyaggal kell menni.
Teli hólyag akkor kell, ha a hasi UH kismedencei UH-ot takar, mert akkor jobban látszanak a szervek.
Ha nem kismedencei, hanem valóban hasi UH (tehát, májat, epehólyagot, hasnyálmirigyet, vagyis felső hasi szerveket néznek), akkor a teli hólyag mindegy.
Ha éhgyomrot mondanak, akkor mindig érdemes azért rákérdezni, mert ez alapban csak azt jelenti, hogy ne egyen az illető, inni lehet. Ha azt sem, akkor szokták hangsúlyozni, hogy inni sem lehet.
De ha már valaki nem kérdez rá, inkább ne is igyon, nehogy emiatt ne legyen elvégezhető egy vizsgálat.
Gondolom nem mindennap jársz UH-ra, egy reggelt meg nehogy ne lehessen már kibírni kávé nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!