Azt mondják az okosok h legalább 2litert kell meginnia egy felnőttnek. De ezt mi alapján lett igy kimondva?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem vagyok sose szomjas.. max 1litert iszok ..néha 1,5l, de akkor már sokat ittam)és állandóan pisilnem kell -.-' ).Nyáron sem iszom többet..rajta vagyok az ügyön mielőtt oltások jönnének, h magammal b*szok ki.Tudom, de érdekelne, hogy miért pont 2liter?? ez nem változik egyénenként???
20/L
2012. márc. 12. 16:33
1/4 anonim válasza:
Változik egyénenként. ÉN ilyenkor 3 liter körül iszom, nyáron 4-5 l/nap. Gondolom úgy van kitalálva a 2 liter, hogy ha ennyit iszik bárki nem lesz szervi baja a folyadékhiány miatt. És egyébként annyit iszol amennyit akarsz. :) Én sosem agitálnék senki semmire. Valószínűleg elég ez a mennyiség neked. Persze egy vérvételkor derülne ki, hogy mennyi a matek...pl: nem folyik a véred a könyökvénából, túl sűrű, extrém magas trombocitaszám, stb... Mindenki ölje meg magát, ahogy akarja.
2/4 A kérdező kommentje:
mármint a vérvétel eredményéről van szó?? mostt voltam és minden ok..:D és irtam h az ilyen megjegyzésektől kiméljetek..tudom h keveset iszok..
de köszi a választ!!
2012. márc. 12. 17:22
3/4 anonim válasza:
Nincs mit. De ne sértődj meg mert azt mondom, hogy szövegértési gondjaid vannak. Én ezt írtam (csak, hogy értsd): nem agitálok senki semmire, leszarom mennyit iszol, nem érdekel meghalsz-e ettől. Akkor mitől is kíméljelek meg?
4/4 A kérdező kommentje:
:DD ne menjünk bele..de pont az ilyen megjegyzés... mivel nem egy idióta p*csa vagyok aki csak úgy feldob egy kérdést mer unatkozik.. hanem ész is párosul hozzám, innentől kezdve tisztában vagyok azzal, hogy későbbiekben problémáim lehetnek attól, hogy nem iszok eleget! Ha csak azt nézem, hogy a bőröm hamarabb ráncos lesz.. már pont elég..:D
2012. márc. 12. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!