Ennyi? Nem kellenének más vizsgálatok is?
Figyelt kérdés
Régen évekkel ezelőtt asztmás voltam, de elmúlt. Pár hete újra előjöttek a rohamok, ma elmentem a háziorvoshoz és megvizsgált. Annyit mondott hogy biztos hogy asztmás vagyok, és írt Ventolint. Ennyi?? Emlékszem hogy régen beutalót adott a kórházba, ahol jobban megvizsgáltak, sőt még bent is kellett maradjak.(Ott több fajta spray-t írt fel az orvos, és meg volt adva hogy mikor mennyit kell fújjak, és jobban is lettem tőle).2012. márc. 12. 15:31
1/4 anonim válasza:
eddig az volt a bajod, hogy lehet, hogy bent kéne maradni a kórházban, most meg az, hogy nem? ha nem vagy benne biztos, kérj beutalót valahova..
2/4 A kérdező kommentje:
Tessék? Ezt most nem értem. Szerintem valakivel összekeversz.
2012. márc. 12. 15:39
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
"Félelmetesen" hasonló, de nem én írtam ki. Csak annyi a különbség hogy én 21 éves vagyok. :)
2012. márc. 12. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!