Miért rángatózik a lábfejem, mikor éppen elalszok? Úgy csinál, mintha valaki csikizne. Mitől van?
Férjem szerint álmomban is csinálja.
Anyuval is szokott ilyen lenni.
"Ideges lábak" szindrómának nevezi, ha arra gondolsz, amire én gondolok (=
Gyakori és megmagyarázhatatlan rendellenesség. Jellemzően ülő vagy fekvő helyzetben (amikor a láb nyugalomban van) jelentkeznek a kellemetlen tünetek a lábszáron, izgatottság, türelmetlenség, mozgáskényszer hatására. Mihelyt az érintett egyén járkálni kezd, panaszai nyomtalanul eltűnnek.
Nézd meg ezeket a linkeket:
Itt is van elméletileg róla szó, de én nem néztem:
Azt tudom, hogy ez egy jó oldal, szóval, ha van időd akkor is érdemes lapozgatni.
Amúgy nekem is szokott lenni, bár én inkább bele élem magamat a dolgokba, de előferdül.
Akkor nincs, amikor kifárasztom magamat, és gondolom, akkor erről a szervezete,m elvonja az energiát.
Én vagyok az első hszelő, és szerintem ez is ugyanaz lesz.
Nekem sem mindig az egész lábam, hanem van amikor a lábfejem, mintha direkt csinálnám, de van amikor az egész lábam, mintha lépnék.
Szerintem ez mindegyik egy dologról gyökerezik, és talán nem butaság egy ideggyógyásznak megmutatni, vagy megkérdezni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!