Ti eladnátok a veséteket, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljetek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 15:05
11/17 anonim válasza:
nem. Magyarországon a vesére várók listája a leghosszabb. megelőz minden mást. tehát. a vesék tönkremennek. nekem 2 van. családomnak szívesen odaadnám, ha kellene, de pénzre nem váltanám. a pénz nem menti meg az életedet. ezért halnak meg a sztárok is.
12/17 anonim válasza:
Semmiképpen. Mi van, ha tönkremegy a másik? Vállalhatatlan kockázat.
13/17 A kérdező kommentje:
A sziv is tönkre mehet,abbol pedig csak egy van-én még konkrétan soha nem hallottam olyat,hogy valakinek mindkét veséje tönkrement és meghalt.
2012. márc. 11. 22:16
14/17 anonim válasza:
"soha nem hallottam olyat,hogy valakinek mindkét veséje tönkrement és meghalt."
Másoknak pont ezért(!!!) kell veseátültetés és dialízis. A vesék vizsonylak könnyen károsodnak, elég hozzá tartósan kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás vagy gyógyszermellékhatás is. Akkor a konkrét betegségekről és balesetekről ne beszéljünk.
15/17 anonim válasza:
A szív is tönkremehet, bele is halsz.
16/17 anonim válasza:
ez a 829 magyar ember is azért vár itt, mert nem szokott tönkremenni mindkét vese. igen. gratulálok
17/17 anonim válasza:
remélem ez a kérdés csak egy rossz vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!