Gyógyszer! (? ) (HELP)
Na 13 éves fiú vagyok és nagyon irtózok a gyógyszerektől!
attól félek hogy megfulladok! Mit lehet ilyenkor tenni?
Hogy vegyem be?

Ne féjl tőle, hogy megfulladsz..
Gyógyszer be, víz rá, lenyel, még egy kis víz, oszt' cshő!

Én is így voltam vele a Te korodban, de egyrészt szépen kinövi az ember, ahogy okosodik, másrészt pedig ha egyszer tényleg olyan beteg leszel, hogy nagyon-nagyon akarod majd a gyógyulást, nem fog számítani, mekkora, és milyen kellemetlen. Most 21 éves vagyok, és ugyan nem örülök, ha nagy gyógyszert kell lenyelnem, de egyre kevesebb gondot okoz. Sok sikert kívánok a hozzászokáshoz!
(Egyébként nálam a kenyérbe csomagolós marhaság sosem jött be, mindig elfogyott körüle a kenyér, és maradt a gyógyszer a számban. Sokszor elrágtam a keserű gyógyszereket is, de az nagy butaság, csökken a gyógyszer hatása, ha rossz helyen és rossz kinetikával szívódik fel. Mondtak olyasmit is, hogy tegyem minél hátrébb a nyelvemen, hát semmit sem segített, csak jobban fuldokoltam. Talán az segített sokat, mikor rájöttem, hogy éppen hogy a nyelvem hegyére kell tenni, és úgy, ha nagyot kortyolok a vízből, jó eséllyel fel sem tűnik, hogy levitte az ár. :))

Ahogy előttem írják: bő folyadékkal egyszerűbb.
Ráteszed a nyelvedre és nagyot iszol rá. Célszerű ugye pohárból inni, palackból nem lehet nagy mennyiséget egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!