Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyógyszer! (? ) (HELP)

Gyógyszer! (? ) (HELP)

Figyelt kérdés

Na 13 éves fiú vagyok és nagyon irtózok a gyógyszerektől!

attól félek hogy megfulladok! Mit lehet ilyenkor tenni?

Hogy vegyem be?

2012. márc. 9. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne féjl tőle, hogy megfulladsz..

Gyógyszer be, víz rá, lenyel, még egy kis víz, oszt' cshő!

2012. márc. 9. 12:19
 2/3 bensdorp ***** válasza:
62%

Én is így voltam vele a Te korodban, de egyrészt szépen kinövi az ember, ahogy okosodik, másrészt pedig ha egyszer tényleg olyan beteg leszel, hogy nagyon-nagyon akarod majd a gyógyulást, nem fog számítani, mekkora, és milyen kellemetlen. Most 21 éves vagyok, és ugyan nem örülök, ha nagy gyógyszert kell lenyelnem, de egyre kevesebb gondot okoz. Sok sikert kívánok a hozzászokáshoz!

(Egyébként nálam a kenyérbe csomagolós marhaság sosem jött be, mindig elfogyott körüle a kenyér, és maradt a gyógyszer a számban. Sokszor elrágtam a keserű gyógyszereket is, de az nagy butaság, csökken a gyógyszer hatása, ha rossz helyen és rossz kinetikával szívódik fel. Mondtak olyasmit is, hogy tegyem minél hátrébb a nyelvemen, hát semmit sem segített, csak jobban fuldokoltam. Talán az segített sokat, mikor rájöttem, hogy éppen hogy a nyelvem hegyére kell tenni, és úgy, ha nagyot kortyolok a vízből, jó eséllyel fel sem tűnik, hogy levitte az ár. :))

2012. márc. 9. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írják: bő folyadékkal egyszerűbb.

Ráteszed a nyelvedre és nagyot iszol rá. Célszerű ugye pohárból inni, palackból nem lehet nagy mennyiséget egyszerre.

2012. márc. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!