Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a nők több...

Az igaz, hogy a nők több fekvőtámaszt tudnak megcsinálni mint a férfiak? (általánosságban)

Figyelt kérdés
A fiú osztálytársaim is 16-28 fekvőt bírnak csinálni. Az egyik lányt megkérdeztük, h mennyit bír csinálni, azt mondta 33. Ma megkérdeztem egy lánytól(aki nehezebb is mint én), hogy mennyit bír csinálni. A válasz: 35. 2 férfitól is megkérdeztem, az egyik max. 30-at a másik 35-t. Akkor a lányok tényleg többet bírnak csinálni, vagy ez csak véletlen? Vagy esetleg füllentettek?
2012. márc. 7. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. márc. 7. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Esetleg ha többet bírnak az azért lehet mert állandóan fitneszeznek hogy jó alakjuk legyen. És jobban hozzászoktak a mozgáshoz.

Amúgy elárulom hogy a gyúrós fickók se nyomnak le 10-20 nál többet semmiből ,csak borzasztó nagy súlyokat használnak hogy vastagodjanak.

A csajok meg ugrabugrálnak egyfeszt azért vékonyak.

De legyél nyugodt ha egy dagi csajt kérdezel meg az 1et se tud :D de ugyanez lesz a helyzet srácnál is elárulom.

2012. márc. 8. 03:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem.

[link]

Nálad attól lehet különbség h a lányok ugrubugri fitneszt csinálnak, a fiúk meg csak átlagosak, max fociznak.

2012. márc. 8. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!