Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért színeződik el a lábujjam?

Miért színeződik el a lábujjam?

Figyelt kérdés
nem fáj,nem dagadt, érzékelek vele rendesen, nem ütöttem meg,semmi.ha hideg van vagy sokat állok, ülök,a középsö lábujjam kékesvörös színű lesz,ami meleg hatására elmúlik.de csak ott.ráadásul ha fekszem,nem lesz ilyen
2012. márc. 6. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. márc. 6. 21:25
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt akartam elkerülni.mocskos raynaud szindróma (lehet)
2012. márc. 6. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez lehet a Raynaud szindróma tényleg... Nekem is az a bajom, ráadásul férfiaknál ez ritkábban fordul elő. Szóval duplán kifogtam. Már a mögötte álló autoimmun betegség is kiderült (SLE a neve).

Neked is teljesen el szokott fehéredni? ...vagy csak kékesvörös? Nekem elfehérednek, vagy be is lilulnak az ujjak, kezemen-lábamon. Néhány napja elkékültek az ujjaim. Merevséget nem érzel? Az is tünet, nekem előjön a kezemen. Olyankor alig tudok fogni.

2012. márc. 11. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
az a furcsa,hogy elhalványult az egész. szinezödik még de alig..furcsa. érsebészetre adtak beutalót, de már ott monták hogy elmulhat. mivel nekem nem zsibbad nem fáj nem szur,semmi, igy nemtudom mikor hogy viselkedik(zokniba nem nagyon látom) de nem fehéredik el ugy mint a sulyosabb eseteknél. sőt sehogy nem fehéredik.. amióta melegebb lett, sokkal enyhébb lett,és nincs is máshol. nagyon nem kivánja a hátam közepe sem
2012. márc. 12. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekes. Azért reméljük, hogy nem R. szindróma.

A legjobbakat kívánom!

2012. márc. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!