Mi az, ami "kidudorodik"?
Figyelt kérdés
Néha, amikor fekszem, ki tudok valamit tapintani, a csípőcsontommal egyvonalban, attól 5-6 centire bal oldalt egy... nem is tudom, szerintem gömb alakú, de lehet, rosszul érzem. Nem túl nagy, de azért aggaszt. Elmentem nőgyógyászhoz, hogy utaljon be ultrahangra, mert tartottam tőle, hogy megint cisztám van, de a nőgyógyászati (alhasi) UH nem mutatott semmit, nincs cisztám, semmi rendellenesség. Elvileg. De akkor mit tudok kitapintani? Pl ülő helyzetben már nem tudom kitapintani, csak néha fekve. Mi van ott, a belek? Nem aggasztó, hogy valamit ki tudok tapintani? Mi lehet az?2012. márc. 6. 11:07
1/1 anonim válasza:
kemény székletet is ki tudsz tapintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!