Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a pöszeségem ellen?

Mit tehetnék a pöszeségem ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves fiú vagyok és nagyon zavar,hogy pösze vagyok. Nem egy ember kérdezte meg emiatt azt,hogy meleg vagyok-e?! Elegem van már... Tudnátok nekem olyan gyakorlatokat vagy technikákat írni amit otthon tudnék végezni és nem kell logopédus segítsége? Előre is köszönöm!
2012. márc. 5. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből is látszik, milyen hülye az emberek egy része? Hogy jön egy beszédhiba az illető nemi identitásához?? Barmok.

Szerintem jobb lenne logopédushoz menni. Egyáltalán nem szégyen, és tudna hatékonyan segíteni.

2012. márc. 5. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem én sem.. Vagy tőlem kérdezik meg,vagy a barátaimtól,miután váltottam vele pár mondatot.. Múltkor letámadott egy lány,hogy nekem ilyen a beszédem vagy meleg vagyok? .. :/

Hát akkor logopédus lesz ebből,pedig elakartam kerülni.

2012. márc. 5. 22:40
 3/3 anonim válasza:
Az a pillanat, amikor rájössz, hogy a kérdést pöszén olvastad fel magadban is.
2013. márc. 4. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!