Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Őszülés és korpás haj. Mit...

Őszülés és korpás haj. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok.Egy ideje már őszülők de már egyre jobban.Hosszú hajam van ,barna így egyre jobban látszik.Gondolkodtam a festésen.De más szín elég gyatrán néz ki rajtam szerintem.Mitől őszülhetek?ezt lehet valahogy lassítani? Jön a tavasz így újból korpás a fejem:(Mivel tudom hatásosan eltüntetni?Valami házi praktika???

26/N

2012. márc. 5. 08:51
 1/1 Andy.andy válasza:
Az őszülésre nem tudok más javaslatot mondani csak a festést, vagy egy jó fodrászt kérdezz meg. Korpás hajra a páromnak segített a kókuszolaj. Gyógynövény boltban lehet venni 700-800 FT. Ott elmondják, hogyan használd, valamint még nagyon sok mindenre jó, olvass a neten utána, ha szerencséd van lehet jó az őszülésedre is.
2012. márc. 5. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!