Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az miért van hogy már a 3....

Az miért van hogy már a 3. napja hogy 140 felett van a vérnyomásom. Eddig mindig olyan 120 körüli volt és az az érdekes hogy a per az sose magas az olyan 70 körül van, szintén a pulzus. Mondjuk elég kimerült is vagyok?

Figyelt kérdés
Amiatt lehet esetleg magas a vérnyomás? Ja és 25 éves vagyok, fiú és normál testalkatú.
2012. márc. 4. 20:53
 1/3 anonim válasza:
Igen sajnos a kimerültség okozhatja, a tartós stressz helyzet színtén. És még az időjárás változás is. Pihend ki magad és ha azután is tartósan 140 vagy az felett van a vérnyomásod akkor irány a doki.
2012. márc. 4. 22:07
 2/3 anonim válasza:
Nem akarlak megrémiteni, én 23 éves (lány) vagyok, és hirtelen kezdett felmenni napról napra egyre jobban a vérnyomásom, aztán a sürgősségen kötöttem ki, 210 per 160-as vérnyomással...utólag kiderült, hogy veseelégtelenségem van..Jobb "potyára" bemenni a sürgősségre,vagy dokihoz akár, mint olyan bajjal utólag, ami visszafordithatatlan..Persze! lehet front, fáradtság de egy általános viszgálat semmibe sem kerül!
2012. márc. 4. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom kipihenni magam, remélem összejön. Ha viszont későbbiekbe is 140 fölött lesz akkor meglátogatom a doktort.
2012. márc. 5. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!