Holnap be kell mennem suliba, de lebetegedtem! (? ) (lent)
Figyelt kérdés
Eddig bármit megtettem, hogy beteg legyek mert enm akartam suliba menni sose lettem beteg most meg...! Muszáj bemennem suliba de fáj a torkom ami nem is olyan nagy baj, csak belázasodtam! Anyának nem szóltam mert be kell mennem aki érdekel annak leírom privibe! Mit csináljak, hogy holnap ne legyek lázas és be tudjak menni? Előre is köszönöm!
13/L
2012. márc. 4. 19:32
1/4 monster under yo bed válasza:
Milyen magas lázad van?
Ha gondolod, írd meg privibe, hogy miért kell holnap annyira bemenned. :D
2/4 A kérdező kommentje:
írtam privit!
2012. márc. 4. 20:01
3/4 anonim válasza:
miért kellet annyira bemenned?:P
4/4 anonim válasza:
Vegyél be lázcsillapítót, bár jobban tennéd, ha szólnál anyukádnak róla! Nehogy valami baj legyen, ha esetleg valami mellékhatása kijön rajtad. Miért kell bemenned suliba? Ha gondolod írd meg privátban. Anyukád nem tudja helyetted elintézi azt a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!