Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig fáradt?

Miért vagyok mindig fáradt?

Figyelt kérdés

Mind1, hogy mennyit alszok mindig fáradt vagyok! Próbáltam, hogy este 9kor lefekszek és 6kor kelek, este 10-11kor lefekszek és 10kor kelek, éjszaka 1-2kor lefekszek és délig alszok teljesen mind1 mindig fáradt vagyok! Mindig úgy kelek fel, hogy szédülök fáj a fejem és fáradt vagyok de utána pár óra múlva már elmúlik! Most pl. 11kor feküdtem le fél 10kor keltem és nagyon fáradtnak érzem magam megint szédülök meg fáj a fejem és legszívesebben visszafeküdnék és aludnák! Miért van ez?

13/L

2012. márc. 4. 16:11
 1/1 bedixx válasza:
Nemis értem miért nem mész dokihoz 10000000 dolog lehet gondolom egy vérkép sokat mondana;vérnyomás,vérsüllyedés máj ,stb bármi lehet.Orvos!
2012. márc. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!