Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen egy pánikroham?

Milyen egy pánikroham?

Figyelt kérdés
Akik pánikbetegek, mit élnek meg egy ilyen roham alatt? Mit csinálnak olyankor, hogyan néz ki egy külső szemlélő számára, és ő maga mit érez?
2012. márc. 3. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szörnyű.

Iszonyú.

Ne kívánd az ellenségednek sem.

2012. márc. 3. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem két féle volt. Az egyik fajta kiskoromban esténként. Nem bírtam megmozdulni, nem kaptam levegôt, idônként fájt is, halálfélelmem volt.

A másik barlangászás közben tört rám, pedig tapasztalt barlangász vagyok és mégis.

Szóval itt hirtelen félelem tört rám, elkezdtem szédülni, kicsit hasonlított arra, amikor leesik a vérnyomásom, csak közben pörgött az agyam és reszkettem mindenhol. Tudtam mit kell tenni, és pontosan tudtam mi játszódik le bennem, mégsem tudtam legyôzni.

Utólag az a legdurvább számomra, hogy az agyam erôsebb volt, mint az akaratom.

Szar érzés, mert nehéz rajta vagy nem lehet rajta uralkodni, ez helyzetfüggô.

Miért kérdezed?

Te is átéltél ilyesmit?

2012. márc. 3. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
nem,csak olvasok egy könyvet,aminek az írója pánikbeteg, és mivel ő nem írta le túl részletesen, kíváncsi vagyok rá hogy pontosan milyen is az. Köszönöm a válaszokat! Tényleg rémes lehet...
2012. márc. 3. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
19.48 vagyok. Számomra valahol kihívás is, mert leakarom gyôzni. Ez amolyan harc a tudatalattival szerintem. Ha valaki felülkerekedik rajta, az nagyon jó érzés, legyôzni teljesen pedig olyan lehet, mintha új életet kezdenél.
2012. márc. 3. 20:02
 5/6 anonim válasza:

egy pánik roham olyan mint amikor egy démon rád mászik és nem enged! a púlzusod

felmegy a szíved ki ugrik a helyéről hirtelen nem tudod élő vagy halott a halál félelem rád tör és azt hiszed hogy most vége mindennek......

csak ennyi... más fél évig pánik beteg voltam.

2012. márc. 11. 18:40
 6/6 anonim válasza:

Nézdd meg a tüneteket a google-ba.

Félelemmel, megőrűlés érzésével és halálfélelemmel jár.

Kell ennél több? A világ és a saját tested elidegenedik, (derealizáció érzése) úgy érzed nem avgy ura a helyzetnek, szédülsz, hánysz, rettegsz...

2012. márc. 12. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!