Hy! Nem tudtok nekem küldeni egy orvosi igazolást? Ami be van scannelve. Találtam igazolást a neten de ott vagy nem jó a link vagy nem seedelt a torrent. Nagyon megköszönném!?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 18:06
11/13 A kérdező kommentje:
Kezdesz vicces lenni xD Kiskamasz? Ha kamasz lennék akkor nem keresnék "JAVA"-val és Phytonnal de végülis tudod azt gondolsz amit akarsz :D kb pont te lehetsz az aki így kemény mert ő dolgozik meg ő már nem kamasz poén vagy :D GTFO
2012. márc. 22. 15:15
12/13 anonim válasza:
16/L, nincs keresetem, és nem vitatkozom tovább (:
13/13 anonim válasza:
Javával és Pythonnal keresel? Azzztajó... Te aztán egy nagy bilgéc vagy XD Jó dobálózni ilyen fogalmakkal, mi? Csak jó lenne tudni mik azok... Jaj de gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!