Miért ilyen a bőröm? Hogyan tüntethetem el? 17/F
Főleg a karom hátsó részén a tricepsznél olyan a bőröm tapintásra kb mintha állandóan libabőrös lennék... de a pöttyök pirosasak, néha jobban, néha kevésbé.
Amúgy lehet hogy örökletes testvéreimnek is ugyan ilyen. Amúgy nincs vele semmi probléma, csak esztétikailag.
Először azt hittem h a klóros víztől de már 4 hónapja klórmentes vízzel zuhanyozom, de nem enyhült. Most elkezdtem kenegetni reggel és este ilyen szárazság elleni napraforgó olajos krémmel... az segít majd? Vagy mit tanácsoltok ?
Itt egy kép : [link]
Nem tudom, mitől lehet, de arra tippelnék, hogy egyszer kijött egy apró kis pattanás, mert ezek szerintem azok, ami elfertőződött, aztán elszaporodott.
Nekem volt egyszer egy barátom, akinek szintén ilyen volt a bőre, ugyanígy a felkarján oldalt, hátul. Nem tudom, neki mitől volt, elég rövidke volt a "kapcsolat" ahhoz, hogy megkérdezzem tőle. De már láttam nyáron másokon is, vadidegeneken ilyet. Na, persze nem sűrűn.
Biztos vagyok benne, hogy el lehet mulasztani valahogy, amúgy ez nem "normális" dolog. Menj el bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!