Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért ilyen a bőröm? Hogyan...

Miért ilyen a bőröm? Hogyan tüntethetem el? 17/F

Figyelt kérdés

Főleg a karom hátsó részén a tricepsznél olyan a bőröm tapintásra kb mintha állandóan libabőrös lennék... de a pöttyök pirosasak, néha jobban, néha kevésbé.

Amúgy lehet hogy örökletes testvéreimnek is ugyan ilyen. Amúgy nincs vele semmi probléma, csak esztétikailag.

Először azt hittem h a klóros víztől de már 4 hónapja klórmentes vízzel zuhanyozom, de nem enyhült. Most elkezdtem kenegetni reggel és este ilyen szárazság elleni napraforgó olajos krémmel... az segít majd? Vagy mit tanácsoltok ?

Itt egy kép : [link]

2012. márc. 3. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mitől lehet, de arra tippelnék, hogy egyszer kijött egy apró kis pattanás, mert ezek szerintem azok, ami elfertőződött, aztán elszaporodott.

Nekem volt egyszer egy barátom, akinek szintén ilyen volt a bőre, ugyanígy a felkarján oldalt, hátul. Nem tudom, neki mitől volt, elég rövidke volt a "kapcsolat" ahhoz, hogy megkérdezzem tőle. De már láttam nyáron másokon is, vadidegeneken ilyet. Na, persze nem sűrűn.

Biztos vagyok benne, hogy el lehet mulasztani valahogy, amúgy ez nem "normális" dolog. Menj el bőrgyógyászhoz.

2012. márc. 3. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a könyökeimen volt ilyen, de hogy mi volt a neve már nem tudom, és azt sem hogy miért lett olyan. Elmentem az orvoshoz, és felírt egy kenőcsöt, avval kenegettem és elmúlt.
2012. márc. 3. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Miféle kenőcs volt, nem tudod ?
2012. márc. 3. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen nekem is csak esztétikai problémát jelent.Ezért nem mentem vele bőrgyógyászhoz de ha zavar tedd azt.Amit még tanácsolok menj allergia vizsgálatra más okból én is voltam 1 hetes procedúra de megéri kiderült nem ehetek ihatok semmit és nem is dolgozhatnék sehol.
2012. márc. 3. 18:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha ezt azért fogalmaztad így, hogy ne értsem meg mit akarsz mondani, akkor sikerült...
2012. márc. 3. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz?
2012. márc. 4. 10:10
 7/7 A kérdező kommentje:
"1 hetes procedúra de megéri kiderült nem ehetek ihatok semmit és nem is dolgozhatnék sehol."
2012. márc. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!