Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy, , kidugul...

Mit csináljak, hogy, , kiduguljon" a füleeem? Y. y

Figyelt kérdés

Ki próbáltam a szódabikarbónát, próbáltam ásítani, próbáltam kitisztítani a fülem, próbáltam befogni az orrom és fújni és próbáltam ütögetni a fülem(<-- ezt azért mert már ideges voltam)

Kint is voltam...

Mitől van?Nemrég gyógyultam ki a náthámból de ilyen még nem volt velem pedig sokszor voltam náthás!o.o Talán mert hangosan hallgattam a zenét?

Remélem még ma tudtok válaszolni. Megköszönném!!! *-*

2012. márc. 3. 13:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Oh, most jut eszembe, asztmás is vagyok!>.<"
2012. márc. 3. 13:10
 2/4 anonim válasza:
Sós vizet csepegtettem bele. Az segített.
2012. márc. 3. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nah gyorsan hagyd abba a probálkozásokat! Pláne hogy bármit belecsepegtetsz!

Vagy begyulladt a nátha miatt vagy a fülzsír beragadt és ki kell mosni! Utóbbi sokaknál előfordul és nem nagy dolog de csak doki tudja kimosni(hamar megvan vele).

Ha nincs semmilyen más tüneted akkor valószínű nem gyulladás.

De tényleg el kéne menned fül-orr-gégészhez.

2012. márc. 3. 13:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Már jobban van, kiderült hogy csak a nátha miatt volt, persze apunak is elmondtam mind a két ötletet és nem valami jól fogadta azt mondta hogy ez hülyeség....De azért megfogadom a tanácsotokat, köszi hogy segítettetek!^^
2012. márc. 4. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!