Mennyi ideig fog kb. kelleni a fogszabályozó?
Ha legkéssöb:szeptember végéig kapok fogszabályozót kb. mennyi ideig fog kelleni és milyen fajtát érdemes venni?
felső fogsorban középen, van egy szerintem nagy hézag...
a többi aránylag egyenes...
esetleg tapasztalat....
Előre is köszönöm a válaszokat!
14/L
Szia!
Én 31 évesen kaptam fogszabályzót és nem csak az első két fogam közt volt rés, hanem a többi között is és kifele is állt az egész fogsorom. Tinikorban kicsit zavart, de aztán megbarátkoztam vele és soha nem okozott gondot a párkapcsolataimban se, mindenki azt mondta, hogy ez a sexepilem. Aztán barátom anyja volt az első aki kritizálni mert és addig idegelt míg felrakattam. Szidtam mint abokrot hiszen rettenetes fájdalommal járt az első hónap és az első újra gumizás is. Akkor azt mondtam, hogy ennyit nem ér az egész. Aludni nme tudtam a fájdalomtól, se enni és volt, hogy a könnyem csorgott. De ennek ellenére nekem csak egy évig kell hordani, igaz a legspécibb fogszabim van. Most terhes vagyok ráadásul... de ha a gyerekem is ilyen fogazattal jön a világra akkor rá fogom hagyni a döntést, mert ez olyan fájdalommal jár, hogy nem szeretném, hogy ezért haragudjon rám. Nem kortól függ a viselési idő, hanem a fogaidtól, elképzelhető hogy csak 4 hónapig kell viselned. Hajrá és kitartást!
Köszönöm:)) Ez hogy három hónap alatt összement az kimondottan tetszik.(Gondolom a további idő arra van hogy ugyis maradjon!!
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!