Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Be van gyulladva az orr...

Be van gyulladva az orr melléküregem jobb oldalt. Mennem kell gégészetre. Mit fognak ott csinálni?

Figyelt kérdés
Voltam röntgenen ami kimutatta hogy jobb oldalt az orr melléküregem be van gyulladva.Ugye nem veszik ki ezért a madulámat?nem kell emiatt műteni?Mit fognak csinálni velem a gégészeten? :S kicsit félek. Egyébként nem fáj ott ahol be van gyulladva.
2012. márc. 1. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Kapsz orrcseppet és szerintem a gyulladás miatt antibiotikumot is.
2012. márc. 1. 14:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Végre egy válaszoló! :) A háziorvosom elküldött röntgenre,utána vissza vittem az eredményt,és írt fel antibiotikumot meg orrspray vagy mit.És mondta hogy hétfőn menjek el gégészetre.De félek.Megnézik az orromat,meg a mandulámat.Ugye nem dugnak fel egy csőt a torkomon,vagy az orromba? :S
2012. márc. 1. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy dugnak csövet, a tökörrel belenéz az orrodba, kis tölcsérrel a füledbe, majd megnézi a manduládat, csak ki kell tátani a szádat.
2012. márc. 2. 06:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm ez jó hír..most megnyugodtam! :) És az meglehet hogy ki kell vetetnem a mandulámat? most van először ilyen gyulladásom,ráadásul ma rátett egy lapáttal az is hogy megfáztam mára.. :/
2012. márc. 2. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy orr melléküreg gyulladás miatt mandulát kivennék, most azt kell kezelni.
2012. márc. 2. 14:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Csak halvány piros a torkom. :) Most váltottuk ki a gyógyszereket,úgyhogy gyógyulásra készen állok:)
2012. márc. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!