Miért csak este dagad be és fáj a mandulám?
Figyelt kérdés
egy hete már hogy náthás vagyok,nem kapok levegőt,patakokban folynak a könnyeim... estére folyton bedagad és fáj a mandulám. Ma megyek dokihoz... de fogadjunk hogy azt mondja nem vészes. Mandulámon tüsző van ( genny csomó) mert láttam.
Ez a kis " szörny" okozza ezt?
18/L
2012. márc. 1. 07:48
1/6 anonim válasza:
Nem tudom miért, de este mindig betegebb az ember, a tüsző okozhat sokféle bajt, gondolom kapsz majd rá antibiotikumot.
Hétfő óta én is iszonyúan vagyok, már vérvörös és fáj az orrom a sok fújástól, nekem a mandulám csak kicsit fájt, de amúgy szinte mindenem és állandóan ráz a hideg.
2/6 A kérdező kommentje:
menj te is dokihoz,nekem is erős gyógyszert írt fel:)
2012. márc. 1. 10:25
3/6 anonim válasza:
Még próbálom legyűrni, remélem rendbe jövök gyógyszer nélkül is, nekem nem tüszős a mandulám szerencsére.
4/6 A kérdező kommentje:
jobbulást:))
2012. márc. 1. 19:24
6/6 Gyuszi 2003 válasza:
Próbáld kiszívni, mert nekem is volt genny rajta, és orvoshoz fordultam. Meg akart műteni,de csak azért hogy elvegye a pénzemet. Akkor elszaladtam a kórházból és kiszívtam ettem pirított kenyeret és kipukadt magától. Akkor rókáztam,hogy ne jusson be a genny a szervezetembe és másnapra elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!