Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 17 éves szervezetre a Danaboln...

17 éves szervezetre a Danabolnak milyen veszélyei vannak?

Figyelt kérdés
250 tablettás 6 hetes kúrára gondoltam.

2012. febr. 28. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok választ adni, csak mondom, hogy rossz kategóriában van.

Szerintem rakd át a Sport kategóriába, ott jobban értenek ezekhez a dolgokhoz.

(bocsi)

2012. febr. 28. 14:56
 2/9 anonim válasza:

[link]

itt minden le van írva.. semmi értelme nincs

2012. febr. 28. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

(A szövegből szedtem ki, azért nem a legajánlatosabb szer...)

A legközismertebb szer a danabol, mely a feketepiacon igen nagy forgalomnak örvend.

Aki túl sokat szed belőle, bizony megjárja, hiszen toxikus és hormonális hatása már nem túl kecsegtető ajánlat. A toxikus hatás májkárosító - májzsugorodás, daganat, sárgaság -, a hormonális hatás az agyalapi mirigy hormon termelését lecsökkenti.

A férfiak szőrösödnek, mélyebb lesz a hangjuk, impotencia alakul ki. Ha nagyon hosszan szedi valaki, nőies lesz, megnőnek a mellek, megnő a zsír és izmok puhák lesznek.

Szívre is hat természetesen, megnő a vér mennyisége, korai elmeszesedés alakul ki az érrendszerben, előfordulhat szívinfarktus, agyvérzés.

Az immunvédekezés legyengül.

Megváltozik a bőr, pattanások jelennek meg, kopaszodás.

2012. febr. 28. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:

az impotencia veszélye az egy 6 hetes kúrától nem áll fent, vagy mégis?

mert rövid távon, nem alakulnak ki szerintem még ezek a mellékhatások olyan könnyen, csak ha az ember már évek óta ezt nyomatja magába.

2012. febr. 28. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez bármikor kialakulhat, nem tudod, hogy hogyan reagál rá a szervezeted, ráadásul fiatal is vagy.

Egy átlagos izomtömegnövelőt sem úgy kezdünk el kapkodni, hogy még előtte sosem láttunk ilyet.

Ráadásul ez egy veszélyes szer, más mellékhatás is felléphet.

Semmiképpen ne próbáld ki!

2012. febr. 28. 16:43
 6/9 A kérdező kommentje:

"Aki időben abbahagyja az anyag szedését, megúszhatja bármilyen mellékhatás nélkül, sőt még az egészsége sem károsodik. Csak akkor jelentkeznek ezek, ha valaki több hónapig szedi ezeket a szereket."

ezt a fent említett oldalból másoltam ki, tehát ha okosan csinálom, akkor nem lehet komoly problémám én úgy állapítottam meg.

2012. febr. 28. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Látom már elhatároztad, hog szedni akarok vagy már szeded is. Haveromnak semmi baja pedig már vag 6-700 szemet beszedett
2012. febr. 29. 22:17
 8/9 anonim válasza:
A haverod biztos okos gyerek lehet! Gondolom orvosnál nem volt hogy kivizsgáltassa magát, tehát így semmi alapja annak, hogy nem lett baja...
2012. márc. 22. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha időben abbahagyod, nem lesz maradandó egészségkárosodásod. Csak éppen nem tudod, hogy ez az időben, nálad mit jelent. Átlagosan pár hónap szedéstől már probléma lehet, ez nálad lehet hogy 1-2 hét után bekövetkezhet. Ráadásul a környezeted észrefogja rajtad venni, hogy szedsz valamit, mert zsírosodni fog a bőröd, tele leszel miteszerrel, és pattanással, hullani fog a hajad, és a leheleted folyamatosan kellemetlen lesz (a máj terhelése miatt).
2012. ápr. 30. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!