Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nálatok hány tekercs wc papír...

Nálatok hány tekercs wc papír fogy el egy nap?

Figyelt kérdés
A kérdésem teljesen komoly.Nem tudom elhinni,hogy van,akinek elég egy tekercs wc-papír 2 hétig 1 főre.Szerintem a napi 1 tekercs a normális 1-2 főre.
2012. febr. 27. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nagyon fososok vagytok...

Igencsak pazaroltok.

Inkább mosd meg.

2012. febr. 27. 20:00
 2/8 A kérdező kommentje:

há-há. nem "fosott " senki kb.vagy 1 éve.

napi 1 nagy dolog, meg napi 4-5-6 alkalom kisebb dolog.nyilván függ a bevitt folyadékmennyiségtől.nyilván megtehetjük h nem kell ezen spórolni,nem is változtatni akarok ezen,hanem csak megkérdeztem,hogy mindenki így kicentizi e.

2012. febr. 27. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Aupair vagyok, az en wcmet csak en hasznalom, de en van, hogy a masik fürdöt is. Igy kb ket hetig eleg egy tekercs egyedül.
2012. febr. 27. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem spórolok vele, nagyon olcsón kapjuk a háztartási papírárut, de egy normál tekercs normál használat mellett elég nekem egy hétig. Ha épp hasmenéses vírusom van, akkor 4-5 nap. De átlagosan egy hét. Úgy, hogy péntektől hétfőig párom is azt használja, és neki elég rossz a gyomra, emésztése, sokszor van hasmenése, vagy pont székrekedése.

Régebben volt olyan wc papírunk, ami nagyobb tekercsben volt vékonyabb papírral, abból egy tekersz a fenti körülmények mellett 3-4 hétig elég volt. A sima, egyszerű 3 rétegű 1 hét, a 4 rétegű másfél.

A napi 1 tekercs/fő rengeteg szerintem.

2012. febr. 27. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát őszinte leszek, fogalmam nincs Van egy wc papír tartó állvány,arra figyelek, hogy azon mindig legyen több tekercs,de azt én még sosem számoltam ki, hogy ki mennyit használ.
2012. febr. 27. 20:13
 6/8 anonim válasza:

Ilyen mennyiség mellett módfelett pazarló vagy, kedves Kérdező:-)))! Szörnyen gazdaságtalanul használod azt a papírt, amelyet erdőterületek kiirtása árán állítanak elő..mindamellett pedig a pénztárcádnak is ellensége vagy!

Na csak lennél a lányom! - lenne itt irgum-burgum (sőt nemulass!:-))))!!!) Na szia! N.

2012. febr. 27. 20:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves N.!

Holnaptól belekezdek egy " 1 tekerccsel mennyi ideig tudom a legtovább húzni " projektbe. Kezdeti cél : 3 nap.

Jövök a fejleményekkel!

:))

12/L

2012. febr. 27. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egyedül lakom, zewa aloe vera papírt szoktam venni.

Általában 3-4 napig elég egy tekercs.

Én sem spórolok vele.

2012. febr. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!