Nálatok hány tekercs wc papír fogy el egy nap?
Hát ha nagyon fososok vagytok...
Igencsak pazaroltok.
Inkább mosd meg.
há-há. nem "fosott " senki kb.vagy 1 éve.
napi 1 nagy dolog, meg napi 4-5-6 alkalom kisebb dolog.nyilván függ a bevitt folyadékmennyiségtől.nyilván megtehetjük h nem kell ezen spórolni,nem is változtatni akarok ezen,hanem csak megkérdeztem,hogy mindenki így kicentizi e.
Nem spórolok vele, nagyon olcsón kapjuk a háztartási papírárut, de egy normál tekercs normál használat mellett elég nekem egy hétig. Ha épp hasmenéses vírusom van, akkor 4-5 nap. De átlagosan egy hét. Úgy, hogy péntektől hétfőig párom is azt használja, és neki elég rossz a gyomra, emésztése, sokszor van hasmenése, vagy pont székrekedése.
Régebben volt olyan wc papírunk, ami nagyobb tekercsben volt vékonyabb papírral, abból egy tekersz a fenti körülmények mellett 3-4 hétig elég volt. A sima, egyszerű 3 rétegű 1 hét, a 4 rétegű másfél.
A napi 1 tekercs/fő rengeteg szerintem.
Ilyen mennyiség mellett módfelett pazarló vagy, kedves Kérdező:-)))! Szörnyen gazdaságtalanul használod azt a papírt, amelyet erdőterületek kiirtása árán állítanak elő..mindamellett pedig a pénztárcádnak is ellensége vagy!
Na csak lennél a lányom! - lenne itt irgum-burgum (sőt nemulass!:-))))!!!) Na szia! N.
Kedves N.!
Holnaptól belekezdek egy " 1 tekerccsel mennyi ideig tudom a legtovább húzni " projektbe. Kezdeti cél : 3 nap.
Jövök a fejleményekkel!
:))
12/L
Én egyedül lakom, zewa aloe vera papírt szoktam venni.
Általában 3-4 napig elég egy tekercs.
Én sem spórolok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!