Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha mennék...

Miért van az hogy ha mennék nagydologra wc-re akkor szúr vagy fáj az ülepem?

Figyelt kérdés
nekem ilyen még nem volt és nem nagyon merek erőlködni vagy elmenni vécére mert nagyon rossz hogy a kijáratnál így belelövel egy szúró érzés amikor picit is erölködnék.HELP
2012. febr. 25. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:

ugyanez van velem is.

én most antibiotikumot szedek, gondoltam arra is

ha lány vagy lehet a sok tanga használatától (én most már 2 napja nem azt vettem fel pont ez miatt)

lehet kezdődő aranyér?

2012. febr. 25. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
aranyér
2012. febr. 25. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:
fiú vagyok 13 éves
2012. febr. 25. 21:10
 4/9 A kérdező kommentje:
ilyen korán,fiatalon is előjöhet ez a betegség
2012. febr. 25. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
?
2012. febr. 25. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Aranyér, vagy ha nagyon kemény a széklet, akkor végbélrepedés.
2012. febr. 25. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
13 évesen még nem hiszem, hogy aranyér lenne. előfordulhat, hogy egyszer mikor keményebbet székeltél, megrepedt a bőr a végbélnyílásodnál, és ez minden egyes székelésnél fáj. azon a területen nehezen gyógyul a seb, de annyit tehetsz, hogy minden wc-zés után megmosakszol, illetve fogyassz sok folyadékot, hogy lazuljon a székleted, ne kelljen erőlködni. ha 1 héten belül nem enyhül a fájdalom, vagy ha esetleg vérezni kezdene, akkor célszerű lenne a háziorvoshoz fordulni. ettől függetlenül a szüleidnek mindenképpen szólj, de ne aggódj, valószínűleg nincsen nagy baj.
2012. febr. 25. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

akkor tényleg nem a tangától:))

én 20 éves vagyok, nekem lehet már aranyerem?

első válaszoló vagyok.

2012. febr. 25. 21:28
 9/9 anonim válasza:

Utolsó válaszoló: Neked már bőven lehet aranyered...

Kérdező: Igyál sok folyadékot,legjobb talán a víz. Egyél sok gyümölcsöt,de ne banánt! Az széklet fogó. Az alma se válik be mindenkinek.. Bár nekem,ha eszek egy almát,egyből wc-re kell mennem. Egyél sok főzeléket. Teljes kiőrlésű kenyeret, müzli. Ezeket tudom ajánlani. Nekem is ilyen problémáim vannak. Ezeket tartsd be! Ne egyél sok szárazat,ami megfogná a székletet! A patikákba lehet kapni kenőcsöt. Én is azzal kenegetem és nekem szokott használni!:) Sok sikert és kitartást!

2013. jan. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!