Milyen étel, vitamin létezik, ami erősíti a hajat, megállítja a hullást? Szeszt kapott rá, meg gyógyszert, de valami étel esetleg, ami segít?
Figyelt kérdés
13 éves kishúgomnak kihullott a haja több részen, orvosnál, többféle vizsgálaton már volt. Nem tudják mitől hullik neki. Az előírt szerek mellé szeretnék valami ételt, vitamint, ami még jobban segít növeszteni a haját és megállítani a hullást. A szesztől kezdenek nőni kis hajak, de még mindig hullik neki.2012. febr. 25. 16:05
1/6 anonim válasza:
antalvali.com
Az ilyen probléma valószínűleg életmódból ered. Olvasd el a fenti honlapot, tedd fel a kérdésedet. Szerintem nem orvoshoz, inkább vmi természetgyógyászhoz kéne menni.
2/6 anonim válasza:
C vitamin (mivell kell a kollagénhez)
E vitamin.
Q10
Jó a fűrészpálma is ha a magas DHT szint miatt hullik. (Ezt érdemes megnézetni előtte persze.)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utána próbálok nézni a dolgoknak, mert ha a vérvétel, különböző ultrahangokon, fogászati ellenőrzésen nem találtak semmi rendkívülit, akkor nem értem, hogy mitől kopaszodhat egy 13 éves lány. Igaz, sokat dilizik, meg otthon rossz lehet neki, mert van, hogy egyedül van sokat, de nagy veszekedések nincsenek. Anyám férje miatt pár dolgot szerintem nem csinálhat. Alapból nyávogós vagy hülyeséget szeret beszélni, de mindig rászól anyám, hogy ne csinálja, mert az a f@sz alszik vagy mit szól hozzá. Ha apámnál van, ott jól elvan, néha begyagyázik valamin, ott éli ki, azt, amit otthon nem szabad. Régen volt olyanja, hogy nem tudott nyelni, ami pszichikai alapon volt nála a sok egyedüllét miatt. Nem jár sehová barátkozni, más testvére meg soha nem volt, akivel játszhatna, mert 3-an vagyunk testvérek és ő a legkisebb, késői gyerek. Szüleink elváltak 5 éves korában, így még jobban magára maradt.Nagyon dedós még, mert csak így tudta magát szórakoztatni egyedül. Nem tudom, miket eszik otthon, szerintem átlag kaját, de a másik húgom mondta, hogy ha náluk van, jóízűen eszik, nem úgy, mint otthon. Utál enni, egyszer, amikor nálam volt és enni akartam, akkor is hisztizett, hogy "qva zabálás!". Lehet, hogy nem eszik változatosan, az is lehet baj? Amikor még együtt laktunk 5-en, akkor is ugyanazt ettük, mint most ő. Kicsit finnyás, de azért van amit szívesen eszik. Rosszul lett nevelve, mert édességgel volt elhalmozva kiskorában, mert hogy ha nem eszik, hát egyen azért valamit. Kicsit vérszegény, vékony, de a doki szerint vérszegénységtől nem lehet ennyire hajhullás, mert nem olyan nagy mértékű a baj.
2012. febr. 25. 16:40
4/6 anonim válasza:
Nekem vashiányos vérszegénység miatt hullott nagyon a hajam, és amióta elkezdtem vasat szedni elmúlt. Nála nem lehet vashiány?
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet neki ettől is, de az orvos szerint ennyire nem hullhat a vérszegénységtől.
2012. febr. 26. 13:32
6/6 anonim válasza:
14 éves lányomnál b-12 vitamin injekció kúra bevált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!