Ezek lehetnek szorongásos tünetek?
Jelen pillanatban mellkasi fájdalmat érzek a bordák mögött. izom és ízületi fájdalmaim is vannak de azok már gyengültek. semmihez nincs kedvem, olyan érzésem van mintha folyamatosan influenzás lennék. Minden egyes fájdalomnál, azt hiszem biztos valami halálos betegségem van.
Az izom és izületi fájdalommal kezdődött kb 2-3 hónapja azóta voltam 4szer vérvételen, 2 hasi ultrahangon egy valag pénzt kifizettem neurológus, reumatológus, ortopéd és belgyógyászra. S mind azt mondta egészséges vagyok.
Kicsit kétségbe vagyok esve..
Valami ötlet?
Köszönöm. Én is így gondolom de hogyan okozhat lelki dolog fizika fájdalmat az izmokban s ízületekben?
Nagyon nehéz ezt elfogadnom!!!
Egészségesen élek, semmi káros szokásom nincs. Sportoltam is amíg a fájdalmak nem állítottak meg.
Sajnos pszichológus nem jó ötlet. külföldön élek s az angolom nem elég még hozzá, a horrorisztikus árakról nem is beszélve. Amúgy egyetlen dolog van ami miatt szoktam aggódni ez az anyagi létbizonytalanság. De erre senki nem fog tudni adni jó tanácsot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!