Energiaital. Vele, vagy ellene?
Figyelt kérdés
olvastam itt néhány kérdést ezzel kapcsolatban, de ez mégis más, mert a személyes véleményetekre vagyok kíváncsi. a folyékony gyorsító..az instant szívroham..igen, az energiaitalról van szó ami sokat vitatott téma lett mára. amit elindított a redbull és folytatta a többi gagyi cég. használod őket? függsz annyira a koffeintől hogy megvedd időközönként vagy rendszeresen, hogy pörgesd magad letojva magasról a későbbi következményeit? én aránylag gyakran iszom, és tisztában vagyok a következményeivel..néha mégis valahogy jólesik. olyan szinten van ez az egész hogy pl. láttam ma egy boltban 1,5 literes kiszerelést 160ft-ért, és ugyanolyan 32mgkoffein és 400as taurinnal mint a redbull..nem semmi.2009. jún. 6. 15:43
1/11 anonim válasza:
én is hallottam a következményekről ettől függetlenül (HABÁR NEM RENDSZERESEN)de időközönként megiszok egy-egy Bombát.
Igazából nem is tudom miért iszom:az ize annyira nem jó,én nem érzem magam felgyorsultabbnak...:S
3/11 anonim válasza:
hááát frissebb nem leszek tőle de behűtve néha mint üditő egész jó
4/11 anonim válasza:
Nemrégiben úgy döntöttem, hogy nem iszom több kávét (és így energiaitalt sem), nem gyújtok rá többet, és azóta eljutottam oda, hogy nem ébredek kialvatlanul reggel, mindig fel tudok kelni, kevesebb alvás is elég, mint korábban, és nap közben is úgy érzem több energiám van, mint korábban. Szóval én ellene!
5/11 anonim válasza:
Néha szoktam venni.Nem szoktam tőle pörögni. Rám nincs hatással. Én az íze miatt szeretem.:)
6/11 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban szoktam venni. amúgy nem élek vele. régen Hell-t vettem, mert akkor még fillérekbe került, mert nem volt úgy elterjedve. rendszeresen inni nagyon káros, kb 5x annyi koffein van egy kisebb dobozban, mint egy csésze kávéban, ezt nem árt szem előtt tartani.
7/11 anonim válasza:
Én ellene vagyok, bár néha (évente 2x-3x) szoktam inni. Én igazából kávé függő vagyok, abból napi több pohárral meg tudok inni.
8/11 anonim válasza:
Nincs rám hatással, csak az íze miatt iszom. Napi egy pohárnál nem szoktam többet (meg tudnék, mert nem hajt me, de azért már mégse).
9/11 anonim válasza:
áh a másfél lityis kiszereléssel én is találkoztam koffeinfüggő koromban. mentőt hívtak rám. :)
10/11 anonim válasza:
Én vele, de csak az íze miatt iszom, frissebb nem leszek tőle. Nincs valami ital aminek ilyen íze van de nem energiaital? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!