Van ojan oldal ahol emailba tudok orvostól tanácsot kérni?
már régebben észre vettem hogy a
péniszem felénél van 2 kis színelváltozás
de akkornem fordítottam rá figyelmet.
az eggyikt gombos tüvel durván szólva
kivágtam de az eléggé fájt és a másikat
ott hagytam. kb2 hete viszont megnött
ez a kis csomó. nem nagyra hanem
akkorára mint egy pattanás, és azóta ha
hozzá érek akko csíp, ojasmi mintha
azon a ponton beleszúrnának egy tüt.
ezzel hova forduljak? szóljak a
szüleimnek (a szüleimnek nem nagyon akarok szolni mert ez elég cikis téma) vagy mennyek vele
dokihoz? vagy mit tegyek vele? 16/f
Gondolom a seb elfertőződhetett. Mivel nem látom, mennyire súlyos, ezért innen nem tudom megítélni, hogy orvoshoz kell-e menned. Meg lehet próbálni a sebet utólag fertőtleníteni, minél többet levegőn, tisztán tartani, de talán jobb lenne felkeresni vele a háziorvost.
Nyugalom, nem ciki, mert a háziorvos is orvos, nem fog majrézni, ha elmeséled neki a sztorit. Gondolj arra, hogy ami neked intim, az neki csak egy eset, pontosan ismeri az emberi test felépítését a legapróbb részletekig, és azon fog dolgozni, hogy meggyógyítson.
Ha megengedsz annyi javaslatot, egy picit jobban odafigyelhetnél az ilyen esetekre, ne szurkáld-vagdosd magad, ly-vel írhatnád az olyant, a -ba -be helyett a magyarban néha jobban bevált a -ban -ben, a központozás sem árt néha. Persze lehet, hogy ez, és az, hogy péntek reggel miért nem vagy isiben, nem a te hibád, de ezekre nem árt odafigyelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!