Ki mikor fekszik le aludni és mikor kel? Általában.
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi:) csak kíváncsiságból. Én egyetemista vagyok, koliban lakom, szobatársam azt vallja elég 6 óra, de én keveslem. persze mivel ő 6 órát alszik így én is, hiszen nem hagy egyszerűen aludni. Nem tudok a lámpától meg a pötyögéstől(laptop).2012. febr. 22. 17:57
1/5 anonim válasza:
2-3 körül fekszem, 10-11 körül kelek.
2/5 anonim válasza:
ja és 23N egyetemista. Utolsó félév, csak pár órám van, azok is délután. Így tudok koncentrálni akkor, este meg csend és nyugi van, olyankor dolgozok, tanulok.
3/5 anonim válasza:
fél12-kor
aztán felkelek 2-kor megetetni a babám, majd alszok megint kb 2 óra hosszát, kelek 5-kor, ismét 2 óra alvás, 8-kor újra kelek etetni
végülis a 6 óra alvás nekem megvan, csak épp részletekben :))
ki lehet bírni évekig, bár az ember úgy néz ki, mint a mosott szar, és még közben el is várják, hogy boldog, mosolygós és elégedett legyél, hisz "otthon vagy egész nap és nem csinálsz semmit, csak babázol" na persze
4/5 A kérdező kommentje:
Hát a babázás sem egyszerű:) Igaz nincs még, de környezetemben tapasztaltam. "Nehezebb vele" mint egy szobatárssal...:) Am gratula, további jó babázást
2012. febr. 22. 18:48
5/5 anonim válasza:
Este 9 körül már alig látok ki a fejemből, úgyhogy max. 10-ig vagyok fenn, hajnalban viszont általában már 4-5 körül ébredezem, sajnos, pedig 1/2 6-ig ráérnék aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!