Mi lehet ez a betegség és hogyan lehet tünetmentesíteni, vagy inkább gyógyítani?
Sziasztok!
Itt van egy kép: [link]
Ez az én ujjam. Ez a betegség kb. 1,5 éve jött ki az ujjamon. Az elején még nem száradt és repedezett ki a bőröm, hanem csak piros, apró kiütésszerű dolgok jöttek ki rajta. Aztán azok elmúltak, és jött a képen szereplő szörnyűség helyette. Ez már nem viszket, hanem időnként (vagyis elég sűrűn) kiszárad, kirepedezik, sokszor annyira, hogy be is vérzik. Ilyenkor a nyílt résznél égető érzést érzek.
Ki tudja, hogyan lehet ezt kezelni, vagy inkább teljesen meggyógyítani? Legrosszabb esetben is legalább tünetmentesíteni? Milyen kenőcsöt ajánlotok rá?
A másik...
Évek óta egyre inkább hámlik a bőröm, vagyis inkább nem is hámlik, hanem apró darabkákban megindul, de megáll, és állandóan beleakad a sérült bőrömbe pl. a kesztyű, amint veszem fel, vagy egyes ruhadarabok is megállnak a kezemen a bőrréteg hibája miatt. Olyan ez, mintha tépőzáras lenne a bőrőm és szinte minden ruhaanyag megakad rajta. Elképzelhető, hogy vitaminhiány miatt lenne ez?
Köszi mindkét kérdésemre a válaszaitokat!
De igen, tudom, hogy létezik bőrgyógyász. De a mi településünkön egyetlen van, aki TB-re dolgozik és Ő az a nagy Ő, aki félre kezelt ezelőtt. Maszek meg csak olyan drága van, amit itt nem engedhetünk meg magunknak.
Tehát marad a szomszédos város maszek bőrgyógyásza.
Idáig azért nem mentem vele orvoshoz, mert volt egy szerem, amivel szuperül tudtam kezelni, de úgy tűnik, hogy nem a legjobb szer volt, mert már nem hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!