Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy aranyere...

Honnan tudhatom, hogy aranyerem van -e?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A googleban rákereshetsz az aranyér tüneteire.

Van külső és belső aranyér.

Úgy tudom tünetei a viszketés, égő érzés, és a belső az wczéskor vérezhet is. A külső az általában nem vérzik, de az is vérezhet, viszont az nem annyira, mint a belső.

És egy babszem nagyságú dudort érezhetsz...

De inkább keress rá és olvasd el a hivatalos leírást.

De miért merült fel benned a kérdés, van valami tüneted?

2009. jún. 5. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszket sűrűn, az már gyanús. Ha meg még vérezget is, akkor az van. De ne ess kétségbe, mert kezelhető.
2009. jún. 5. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy beleugatok, de nekem is vannak ilyen gyanúim! Nekem nem viszket nem fáj, semmi bajom nincs, de néha mikor nagydolgozok és törlöm kifele, amikor már tiszta a papír, akkor látok rajta apró véres foltokat. De tényleg csak 1-2 csepp, és az is mondjuk 1 héten egyszer. Ez is lehet aranyér jele? Mit kell ezzel kezdeni? Amúgy semmilyen dudorom nincsen odalennt.
2009. jún. 5. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok. Az aranyér népbetegség, a rostszegény táplálkozás is hozzájárul és a mozgáshiány csak növeli a gondokat!
2009. jún. 5. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!