Mit lehet kezdeni a benőtt körömmel?
Normalisan kell levagni. Azaz nem kor vagy szivecskealakura, hanem minel szogletesebbre. Pont azert no be, mert ha lekerekited a szelet, akkor oldalra is noni fog, nem csak hossziranyba. Es ezert megy a bor ala.
Ha mar nagyon faj (foleg ha labujjrol van szo), akkor vidd dokihoz. Ha gombas, az csak ronthatja a helyzetet. Akkor mindenkeppen le fogjak szedni. Egy szurassal erzestelenitik, korbevagjak es leszedik. 3-4 honap alatt no vissza. Ha nem olyan gaz a benoves, akkor csak be fogjak metszeni, ami sajnos nagyon fajdalmas.
Én egyszer átestem egy ilyen műtéten és tényleg nem volt kellemes. Aztán sajnos pár hónap múlva újra el kezdett benőni a körmöm. Na ekkor utánajártam a dolognak és a következő mód mentett meg az újabb műtéttől:
Minden este kiáztattam a lábamat, majd a körmöm két sarkába egy pici géz darabot helyztem. Körömvirág kenőcssel is bekentem, de még jobb az Aloe Lips.
Neked is működni fog.
Nekem május végén vágták fel. Tényleg nem egy szuri, hanem minimum három. És amikor elmúlik a fájdalomcsillapító...
Szerintem nekem is elrontotta a doki, mert 3 hónap múlva elgennyesedett. Pedig az orvos szerint még vissza sem nőtt.
Most épp azon gondolkodtam, hogy meg kellene nézetni pedikűrössel. Ja, nekem Bactroban kenőcsöt írtak a gennyesedésre, meg ismerősök ajánlották a dunsztkötést, és a diófalevél főzetét vizbe bele, és abba áztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!