Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet PTX? Szerintetek mit...

Lehet PTX? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap minden előzmény nélkül késszúrás szerű fájdalmat éreztem a hátamban. Először azt hittem izom görcs, de ahogy meg tapogattam -amennyire tudtam- nem az volt. Akkor pár percig alig kaptam levegőt és irdatlanul fájt! Tompán fáj azóta is. Feküdni szenvedés, alig aludtam valamit. Csak félig ülő pozícióban egy kicsit. Elvánszorogtam a tüdőgondozóba, de azt mondták, hogy beutaló nélkül nem tudnak fogadni... Nincs most erőm ekkora kálváriába belekezdni!

2012. febr. 20. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Nem is tudom mit javasoljak? Mentő? Nem megy ki.. Páromnak is csak akkor ment ki mikor már nem állt a lábán.Neki ptx és htx volt..
2012. febr. 20. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:
ANNYIRA NEM SÚLYOS!!! BOCSÁNAT!!! MA már elmentem orvoshoz, csak elküldtek mert nem volt beutalóm! És most elmenni a körzetihez, ott fél napot, aztán újra vissza a tüdőgondozóba... Na ehez most nincs kraftom! DE ha olyan lett volna feleségem kihívta volna a mentőt!!!
2012. febr. 20. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Na de PTX nem szokott csak úgy magától lenni. Ért valami trauma mostanában?
2012. febr. 20. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát nem ért trauma, úgyhogy akkor nem az! Oké, én csak a neten nézegetem, és jól megijedtem! De akkor hál istennek! Bár itt azt írják, hogy van spontán légmell. :/ [link]

Fenébe csak össze kell vakarjam magam...

2012. febr. 20. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Van ám! De még milyen spontán... Páromnak semmi ok,trauma nem érte és 3l vér volt a tüdejében.

Ha rossz akkor feltétlen menj dokihoz beutalóért. első

2012. febr. 20. 17:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Jesszus! Na ezt nem várom meg! Köszi! Remélem azóta jobban van a Párod!!!
2012. febr. 20. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Azóta házasodtunk,gyerekünk lett,szóval igen..:) Kicsit hizott is,de jl van.
2012. febr. 20. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor most én is tanultam valamit.
2012. febr. 20. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!