Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az a rengeteg ember aki itt...

Az a rengeteg ember aki itt kérdez, miért nem kérdez inkább egy hozzáértőtől?

Figyelt kérdés

pl

[link]

2012. febr. 18. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Mert szerintem mások (akik már átestek ezeken) azoknak a tapasztalataikra kiváncsiak.
2012. febr. 18. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen,tapasztalatokra kivancsiak,mint en is,esetleg hazi gyogymodra stb.
2012. febr. 18. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Mert az ember sorstársakat keres, és kíváncsi olyanok véleményére, tapasztalataira, akik ugyanabban a betegségben szenvednek, vagy meggyógyultak.
2012. febr. 18. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
És nem arra kiváncsi amit egy orvos valamikor egy könyvből megtanult, hanem ami valójában másokkal már megtörtént.
2012. febr. 18. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
ezekkel egyetértek, csak kár hogy kevesen vannak, akik rászánják az idejüket arra hogy másoknak segítsenek, és sok a téves,megbízhatatlan információ, vagy félreértés (azt hiszik, hogy csak figyelemfelkeltés stb)
2012. febr. 18. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Van itt azért ha nem is sok, de néhány orvos, gyógyszerész akik valóban jó tanácsokat adnak. Akkor van gáz, ha laikusok mondanak hülyeséget.
2012. febr. 18. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Láttam már olyan megfogalmazást, ami alapján azt lehet gondolni, az illető szakmabeli. De tényleg nem sok ilyen van.

De van pár olyan is, akinek érdeklődési köre az emberi egészség, mint a többieknek a versek vagy filmek. Én is ilyesmi vagyok.

Mi találunk szaklapokat, laikusoknak szóló szakmagazinokat is, pl. Webbeteg.hu, Házipatika.com.

Kisebb problémákra szerintem tudunk válaszolni. Pl. mit tegyek, ami megnyugtat, mit mozogjak, milyen házipraktikák vannak megfázásra, herpeszre, mit csináljak izomlázra, stb-stb.

Ezen kívül sorstársakat keresnek. Nektek mi vált be, mi használt? Titeket mivel kezeltek, milyen mellékhatások jelentkeztek?

Amúgy komolyabb kérdéseknél én is néha átirányítom az embereket az orvostudakozo.hu-ra. Illetve akkor is, ha csak érdeklődő kérdéseik vannak, pl. mitől függ, hogy valaki elkapja-e?

2012. febr. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!