Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Utólag tud adni az orvos...

Paris hilton kérdése:

Utólag tud adni az orvos igazolást?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy orvosi igazolásra 2011.11.10-re,12.14-re és 2012.12.13-ra.Tud még adni ennyi idő után?
2012. febr. 17. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
orvostól függ...
2012. febr. 17. 18:05
 2/6 anonim válasza:
Légy öszinte a dokihoz,hogy lógtál a suliból,és ezért most ki rugnak,stb.és soha többet ne csinálsz ilyet,csak most seggitsen rajtad,sztem segiteni fog,..kivéve,ha nálad ez már rendszeresen fenn áll,illetve ilyen téren már többször kérted az igazolást töle,.Nos akkor itt az ideje,hogy ki ídd a keserű poharat,akkor nem érdemelsz kiméletett,és vállald fel a tetteidet .Ki fogod birni,ha a logást ki birtad?
2012. febr. 17. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem lógtam,2szer beteg testvéremre vigyáztam,egyszer pedig iszonyú görcseim voltak.Anyum irt szülői igazolást,de már nem fogadják el :S
2012. febr. 17. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:
ebben az évben mégcsak orvosnál sem voltam hál istennek..
2012. febr. 17. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, az én orvosom pölö nem ad ha nem telefonálok le előre. Amúgy írhat, de látszik rajta a kiállítás dátuma, vagyis, hogy utólag kuncsorogtál az igazolásért.
2012. febr. 17. 18:37
 6/6 anonim válasza:

Ha a tesod beteg volt akkor a doki ugyis tudja(gondolom ugyan az az orvosotok)hogy igazat mondasz,és ha teheti,biztos segiteni fog.Bár 1-2. igazolatlan nap nem okozhat valami nagy bajt,nem értem miért kell igazolni,a lényeg hogy anyukád tudja az igazat,a tanárod is el hiszi.

Ha hiányzás veszélyezteti a tanulás folytatását,vagy a családi pótlékot(erröl van szó?)akkor anyukádnak kell a meg oldást meg találni,hisz tudhatná,hogy a szülö csak 3 napot igazolhat ,

2012. febr. 17. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!