Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon mély, kinyomhatatlan...

Nagyon mély, kinyomhatatlan miteszereket hogyan szedjek ki?

Figyelt kérdés
Az orrom tele van nagyon mély miteszerekkel. Párom is próbálta nyomkodni de ezek még neki sem jöttek ki. Több ezer forintos krémeket vettem, élesztőt eszem is meg pakolást is csinálok de az se javít semmin. Pattanásaim is vannak, azokkal is ez a helyzet...
2012. febr. 17. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is szívesen nyomkodnám a csajom pofiján, orrán a miteszereket. :D A pattanásokat már kevésbé. Egyébként bőrradír. Menj ki strandra párszor, és utána próbáld meg!
2012. febr. 17. 01:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő azokat is nyomja, és érdekes módon gyönyörű leszek utána, de ezeket a miteszereket ő sem tudja kinyomni. Ja elfelejtettem írni hogy jövő hét közepére kéne lerendeznem az arcom
2012. febr. 17. 01:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Házi kínlódás helyett miért nem mész kozmetikushoz? Ha ilyen sürgős, megéri azt a párezret.
2012. febr. 17. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!